• Print

Author Topic: Wed Night Format Change.  (Read 62 times)

Offline spidey

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 483
    • View Profile
Wed Night Format Change.
« on: June 09, 2017, 07:42:12 PM »
WED NIGHT NEW FORMAT:


9PM FEATURE RACE

9PM 10 mins QUAL

9:10  5 mins WARMUP

9:15 40 mins RACE


10PM SPRINT RACES

10:00 10 mins QUAL

10:10 5 mins WARMUP

10:15 20 mins SPRINT RACE

10:35 5 mins WARMUP

10:40 20 mins SPRINT RACE (Reverse Grid)


We will continue to Sprint Race after 11:00 if there are enough drivers who still want to race.
All times listed are Eastern US.


Again, more changes to foster better racing and be more inclusive to RACERS.







  • Print